Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cars & Bikes Edition +300PK (of +200PK Stock)

juni 4 @ 19:00 - 23:59 CEST

€15,00 – €60,00

Zaterdag avond 4 Juni zullen we al weer de 6e editie van NightRide gaan rijden! Dit keer Cars & Bikes Edition. We zullen deze avond zoals altijd om 19:00 gaan verzamelen (start locatie aankomende week bekend).

Rond 20:00 zullen we vertrekken richting de eind locatie in Molenschot waar een grote afterparty ons staat te wachten in een mooie grote overdekte loods! Iedereen kan met zijn auto/motor binnen staan bij de dj. Hier zal een foodtruck staan waar iedereen wat kan eten en drinken. (Bij de prijs inbegrepen). Ook zullen er verschillende bedrijven aanwezig zijn met een stand waar ze producten verkopen of informatie over hun bedrijf delen.

Deze avond zullen en fotografen en een videograaf aanwezig zijn om alles vast te leggen. Deze beelden ontvang je in de week na de tour!

Wanneer je ticket hebt besteld zul je een paar dagen voor het evenement in een whatsapp groep worden toegevoegd waar je alle nodige informatie krijgt.

Start: Perform Enhanced Rotterdam 19:00 -22:00

Eind: Overdekte loods Molenschot 22:00 – 03:00

Inbegrepen deze avond:
– Goed gevulde goodiebag.
– Fotografen en Videograaf.
– Hapje/drankje bij de start.
– Een mooie route die vooraf 2 maal is voorgereden. Met tank stop onderweg.
– Eind locatie: Foodtruck, DJ en verschillende bedrijfsstands.

Gegevens

Datum:
juni 4
Tijd:
19:00 - 23:59 CEST
Kosten:
€15,00 – €60,00
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.